Cautare

1336 de rezultate pentru "marius calitoiu" (2.82 secunde)
• 22 ian 2010 - Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, anunta ca autoritatile romane l-au propus pe diplomatul Marius Lazurca pentru postul de ambasador la Chisinau. - Presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, si-a dat agrementul pentru Marius Lazurca, propus de MAE roman pentru postul de ambasador al Romaniei.
La rindul sau, Marius Petcu, liderul CNSLR Fratia, s-a aratat dezamagit de faptul ca, fiind mediator, "guvernul a trecut din nou la rolul de sef de orchestra".
Senator independent, dar sustinut de PSD, UDMR si PC, Calin Popescu Tariceanu i-a invins pe Dumitru Oprea - propunerea PDL - si pe Marius Obreja - propunerea PNL. ... Tariceanu a obtinut 93 de voturi, Marius Obreja - 45 de voturi, iar Dumitru Oprea - 15 voturi.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Investitorilor romani si straini trebuie sa li se garanteze un singur punct de informare, precum si o concurenta loiala, a declarat ieri senatorul democrat Marius Marinescu, liderul Organizatiei oamenilor de afaceri din PD.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase. ... In plus, Marius Marinescu i-a solicitat lui Daniel Morar pedepsirea procurorului care a decis inchiderea dosarului Zambaccian.
Senatorul democrat Marius Marinescu a anuntat ca Legea privind comercializarea in regim dutty-free va fi modificata, masura ceruta chiar de presedintele Traian Basescu, avand in vedere ca este un domeniu cu mare risc de evaziune fiscala.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
Marius Tuca (Jurnalul National) : Cum e dragostea Inspira zborul fluturilor, Nu bate din picior, Distileaza lumina Care creste in tine, Las-o sa te invaluie Sa te cuprinda, Impacati-va Una cu cealalta, Adoptati-va, Por cu por, Imbratisati-va Pana la identificarea Contururilor, A echilibrelor A vibratiilor, Asa e dragostea.
• Duminica, 21 septembrie Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, atelierele interactive, parada costumelor de epoca si "Bataia cu flori".Incepand cu ora 17.00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de Grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18.50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.
Marius Tuca ______________ "Istoria unui tu" face parte din volumul de poezie cu acelasi nume, disponibil in librariile din toata tara.
Marius Toma, membru in Biroul Permanent Judetean al PNL si coordonator al programului in Dolj, a declarat ca in urmatoarele luni parlamentarii de Dolj vor merge in teritoriu pentru a le explica oamenilor efectele pe care le vor avea reformele propuse de cabinetul Tariceanu.
Asociatia Crestin Catolic-Ortodoxa este cea care a cerut cumpararea terenului din domeniul public al orasului pe motiv ca in decembrie 2005 a cumparat la o licitatie tinuta de executorul judecatoresc Marius Eugen Balica constructia din subsol compusa din doua sali de parcare, sapte garaje, incaperi cu destinatie de depozit, sapte holuri, vestiare, grupuri sanitare, coridoare, cinci incaperi pentru birouri, toate situate in fata blocurilor N24, N 25, T14, T15 de pe Calea Bucuresti, cartier Lapus.
Marius Uscatu: Monturile (hallux valgus) nu apar din cauza pantofilor si nu sunt "mostenite" - Ce este montul si mai ales ce nu este?
La randul sau, Marius Pieleanu a declarat ca actuala campanie electorala este o completare si o prelungire a campaniei de la alegerile locale care nici aceea nu a fost spectaculoasa, cu unele mici exceptii, la fel de plicticoasa.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Astfel, consilierul premierului Calin Popescu-Tariceanu pe probleme de securitate, Marius Oprea, a declarat luni seara ca presiunile lui Basescu pentru adoptarea legilor sigurantei "seamana cu mineriada din '91, cand minerii erau in Bucuresti, securistii erau printre mineri, iar Parlamentul adopta legi in serie.
De asemenea, consilierul de stat Marius Oprea a fost numit la randul sau in functia de consilier personal in cadrul Cancelariei premierului.
google-analytics.com